25 august 2012

SPECIAL"Elegance"- Set de bratara cu cercei, realizat din margele Toho, cristale "Fire polish" Cehia si cristale Swarovski "Rivoli" de 14mm ( la cercei ).Latimea bratarii este de 28 mm.

"Frunze de toamna"- set bratara cu cercei realizat din margele Toho, cristale "Fire polish" Cehia si .Latimea maxima a bratarii este de 28 mm, iar dimensiunile cerceilor sunt 45mm lungime cu 28mm latime maxima. Cerceii sunt torsionati." Day and night waves"- bratara  realizata din margele Toho, cristale "Fire polish" Cehia si .Latimea maxima a bratarii este de 28 mm  "Cer azuriu" - colier la baza gatului, pe sarma de memorie,format dintr-un cabochon de magnezit turquoise incastrat in margele Toho, cristale Swarovski si margele "Fire Polish" Cehia.Diametrul pandantivului este de 40 mm minim si 48 mm maxim.  "Capriccio" - brăţară lucrată pe o bază din mărgele Toho, dublată deasupra de aprox. 350 cristale Swarovski. Brăţara este dintr-o bucată, are lăţimea de 40mm şi nu conţine nici o parte metalică; 

 
 Snowflake!


 The sweet spirit of Christmas! 


 The sweet spirit of Christmas!  Lavandula!

                                Warming Sun!


                                 Forest Deep! 
                           Playing sun!
Galaxy


 

4 comentarii:

 1. Beautiful beadwork. Glad I found your wonderful blog. Greetings.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thank you very much for the appreciations. I am also glad for found your interesting creations too.

   Ștergere
 2. Your beadwork is wonderful, I LOVE every item!
  Congratulations!

  RăspundețiȘtergere
 3. Thank you very much, Szikati. Yours jewelry style are one of my favorites. I think is very interesting your aparent simplicity of the pieces of art, but in reality there are not simple at all. Congratulations to you, too.

  RăspundețiȘtergere